EXPOZIŢIA DE ACUARELĂ ŞI PICTURĂ semnată Cãtãlin C. Botezatu, Vera Dan, Gabriela Drăghici şi Mirela Hagiu

 afis 2

În cadrul proiectului SUVENIR DE BUCUREŞTI, ediţia de MĂRŢIŞOR, ELITE ART Gallery vă invită la EXPOZIŢIA DE ACUARELĂ ŞI PICTURĂ semnată Cãtãlin C. Botezatu, Vera Dan, Gabriela Drăghici şi Mirela Hagiu.

Cãtãlin C. Botezatu – născut la Baia Mare, stabilit în Constanţa din 1954, absolvent al Secţiei de Arhitectură a Facultăţii de Construcţii din Universitatea „Gh. Asachi”- Iaşi, i-a avut profesori pe arhitectul Nicolae Porumbescu, pictorul Liviu Suhar, sculptorul Dan Covătaru. Membru al Uniunii Artiştilor Plastici Sucursala Constanţa, Cătălin C.Botezatu este pentru prima dată pe simezele ELITE ART Gallery. Fie că sunt peisaje din zona peninsulară a Constanţei, peisaje marine, naturi statice, compoziţii cu structuri naturale sau peisaje din Deltă, acuarelele sale uimesc prin rafinametul cromatic, prin acurateţea desenului şi a construcţiei, prin compoziţia atât de bine stăpânită.

Vera Dan – născută la Cluj-Napoca, în 1956, absolventă a Universităţii de Artă şi Design Cluj-Napoca, este pictor, membru U.A.P. – Filiala Cluj. Prezentă pe simezele naţionale cu expoziţii personale şi de grup, achiziţionată de către colecţionari de pe mai multe continente, Vera Dan va expune în acest context, panouri picturale şi decorative, constituite din lucrări de mici dimensiuni, într-un concept curatorial şi tehnici mixte originale, dar cu aceaşi încărcătură picturală caracteristică lucrărilor ei.

Gabriela Drăghici este absolventă a Institutului de Arte Plastice N. Grigorescu, Bucureşti, secţia tapiserie. Artist complex, Gabriela Drăghici a obişnuit publicul cu mai multe genuri de exprimări plastice, pe cât de diverse, pe atât de fermecătoare. De la artă decorativă – broderie manuală, tapiserie, pictură monumentală – la restaurare şi, nu în cele din urmă, grafică sau pictură, Gabriela Draghici trece de la o tehnică la alta cu aceeaşi plăcere şi seriozitate, demonstrându-şi harul. Aşa cum ne-a încântat ochiul în multiplele participări pe simezele galeriei ELITE, şi de data aceasta va expune acuarelă, dar subiecte florale.

Mirela Hagiu, născută în Bucureştiul pe care, adeseori îl vedem descris în pastelurile şi acuarelele sale, a absolvit Liceul „Nicolae Tonitza” (1978-81) şi Institutul de arte plastice „Nicolae Grigorescu” din Bucureşti (1981-85) şi este Membru U.A.P Romania din 1990. Prezentă cu lucrări în colecţii publice şi particulare din ţară şi din străinătate, expusă în concepte personale şi de grup, Mirela Hagiu este constantă în alegerea subiectelor.

Vă invităm aşadar, la o expoziţie de grup în care acuarelele, pastelurile şi picturile sunt oferite publicului ca substitut al Mărţişorului, în intervalul 20 februarie – 17 martie 2014, la ELITE ART GALLERY, din Str. Academiei, nr. 15, Sector 1, Bucureşti.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »