Experiment muzical Grolsch

București, 3 februarie 2015
Veniţi să experimentaţi un altfel de muzică!
Grolsch Sound Experiment

Energiea, stabilimentul de informare și experiment urban, împlinește în luna martie trei ani de existență. Pentru a marca acest moment, Grolsch lansează un nou concept de sesiuni muzicale live sub numele de Grolsch Sound Experiment.
Grolsch provoacă la creativitate prin lansarea unui concept care pune pe aceeași pagină muzica simfonică și stilurile hip-hop și electro. Noul experiment muzical se conturează sub forma unui mash-up între două sound-uri complet diferite, pentru a crea o altfel de experiență live.Seria concertelor se deschide cu CTC &Muse Quartet, pe 12 februarie, de la ora 19:00. Experimentul continuă cu Golan& Muse Quartet pe 5 martie și Electric Brother& Muse Quartet pe 26 martie.
Grolsch este un brand premium de origine olandeză. Cu un istoric ce prezintă 400 de ani de experiență, Grolsch folosește și astăzi rețeta și secretele primite moștenire.

Brandul se adresează tinerilor nonconformiști, atrași de arta contemporană și activitățile experimentale. Sloganul sub care activează Grolsch este „For Experimentalist since 1615”.

MC-ul seriei de evenimente este Alexandru Manda, coordonatorul comunicării Pegas, care va aduce un nou vibe experiențelor muzicale live provocate de Grolsch.
Accesul la concertele aniversare din Energiea se face numai pe bază de invitații. Cele 50 de invitații duble sunt disponibile pe experimentalist.ro/grolsch-sound-experiment și vor fi oferite prin tragere la sorți.
Concertele vor fi transmise prin live streaming pe Experimentalist.ro, iar înregistările vor fi disponibile pe pagina de YouTube GrolschRO.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »