Diamonds Are Forever la METALHEAD Meeting 2014

Diamonds Are Forever este al cincilea nume (din cele 7, în total) confirmat pentru festivalul METALHEAD Meeting 2014 din data de 7 iunie, de la Arenele Romane, festival ce îi are ca headlineri pe Sepultură (Brazilia) și Moonspell (Portugalia) alături de Last Hope (Bulgaria) și Endsight (Grecia)!

Organizatorii anunță că mai sunt doar două săptămâni până la finalizarea primei perioade de presale, în care găsiți bilete la preț redus de doar 65 de lei, respectiv 90 de lei Golden Circle.

Poster---DAF

Diamonds are Forever sunt o trupă de metalcore din Cluj-Napoca,  formată în 2011, prin contopirea a două trupe locale. Primul EP a fost lansat în același an și poartă numele “Whom Shall I Fear”, EP care a dat naștere și primului clip oficial al trupei “The eyes of blinded sorrow”.  În 2012 au lansat “Face Me”, piesă al cărei videoclip s-a bucurat de un imens succes în scenă underground din țara și de peste hotare, urmând în mod firesc și un DVD intitulat „€œBridges Are Born”, DVD care marchează și un an de la formarea trupei. “The Scar” este al doilea videoclip de pe EP și este un preview al albumului a€œMomaentum” din 2013. Diamonds are Forever au avut diverse turnee în România, Ungaria, Ucraina și Moldova și au cântat pe scenă cu Suicide Silence, Veil Of Maya, Betraying The Martyrs, Cancer Bats, Subscribe, Super Butt și Give Ema Blood. În 2013 au devenit prima trupă românească al cărei DVD documentar a rulat în cinematografe.

Video -> www.youtube.com/watch?v=ZK5rCuuXhmQ

Vă reamintim că festivalul va avea loc pe 7 iunie la Arenele Romane din București, iar biletele deja s-au pus în vânzare la prețurile speciale de presale de 65 de lei respectiv 90 de lei (Golden Circle), până în data de 3 martie, pe  www.iabilet.ro  , www.Myticket.ro, www.Bilete.ro,  www.Biletoo.ro, și www.Eventim.ro,  și în toate punctele fizice clasice de vânzare din toată țara.

 

Prețurile biletelor sunt:

– 65 de lei Acces General, 90 de lei Golden Circle (până pe 3 martie)

– 80 de lei Acces General, 110 lei Golden Circle (până pe 6 iunie)

– 100 de lei Acces General, 140 de lei Golden Circle în ziua concertului și la intrare

 

Biletele mai pot fi găsite și în magazinele Diverta din toată țara, Magazinul Muzica, Sala Palatului,  Librăria Mihai Eminescu din București, Magazinele Orange, Vodafone și Germanos, librăriile Humanitas și  Cărturești, magazinele InMedio, oficiile Poștei Române, Unirea Shopping Center (parter), magazinele  Flanco, Librăriile Adevărul și Eminescu și la Palatul Național al Copiilor.

METALHEAD MEETING 2014, aflat deja la ediția a doua după succesul de anul trecut alături de Hypocrisy și Lake Of Tears tot de la Arenele Romane  este organizat de METALHEAD.ro, site-ul de rock numărul unu din România, cu sprijinul Gala și BestMusic Live Concerts.

Pagina oficială : www.facebook.com/METALHEADMeeting

Facebook Event: www.facebook.com/events/222070337973486/

 

Organizatorii vor mai anunța încă 2 nume de talie internațională pe afișul evenimentului, precum și detalii despre pachetele meet & greet !

Un eveniment prezentat de Ciuc Premium şi Monster Energy!

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »