DIALOGURI PORTRETISTICE

Va recomandam expozitia de fotografie cu titlul  “ DIALOGURI PORTRETISTICE” @ Galeria Odeon – Calea Victoriei 40-42

                          27.aprilie – 11 mai, vernisaj 29 aprilie ora 18:30

 

afis dana

 

Despre proiectul propus ne vorbeste chiar artista :

“Imi plac porteretele umane, emotia pe care ti-o poate da un chip prin expresia lui, atunci cand rade, plange, e trist sau e fericit. Asa a luat nastere acest proiect in care au fost implicate  un grup de persoane, care prin dorinta lor de a participa, au dat nastere acestui proiect.

Am incercat prin „ochiul obiectivului” si cu un simplu „click”, sa surprind emotiile celor aflati pentru prima data in postura de model.

Am avut marea bucurie de a descoperi adevarata frumusete – naturalete, simplitate, zambet, mimica – pe care ti-l poate oferi un portret. Asa am ales sa numesc aceasta expozitie „Dialoguri portretistice…” – pentru ca ele vorbesc! “

 

Despre fotograf

Dana Mitica, a debutat in fotografie in 2009 cu expozitia „Un amalgam de eve”, intr-un mod timid, insa cu multa pasiune. Au urmat apoi 7 expozitii, ultima facand o punte intre arta vizuala si teatru „Confesiunile unor masti” in teatru Masca (2012). Asa a descoperit teatrul, ramanand fidela fotografiei de eveniment teatral.

Pasiunea pentru fotografie a facut-o sa abordeze si alte stiluri, fotografia fashion si fotografia nud, un catalizator, fiind anii de studiu in cadrul liceului de arte plastice, N.N. Tonitza.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »