Deseori neobservat – spectacol de teatru cu reguli proprii, la Teatrul Mignon

eatrul Mignon (Bd. Hristo Botev nr. 1) va invita miercuri, 23 octombrie 2013, ora 19:30, la spectacolul Deseori neobservat – spectacol de teatru cu reguli proprii!

Distributia: Istvan Teglas, Cristian Gheorghe
Regia: Amalia Olaru
Scenografia: Hermina Stanciulescu
Video: Dani Ionita
Montaj video: Catalina Antal

„DESEORI NEOBSERVAT” este un spectacol autonom, cu reguli textuale proprii. Este vorba despre o „neintalnire” accidentala, un dialog intre imaginar si real, un joc despre limita dintre existenta si non-existenta si, desigur, despre iubire.
„LEO – Dar poate ca o sa te intalnesc odata intr-un alt loc. De pilda intr-o gara. Sa zicem ca ma urc in tren si tu te afli deja in acelasi compartiment. Ma asez vizavi de tine ca si cum asta ar fi tot. Si atunci voi incepe sa rad. Sau poate ca nu voi rade. Deloc.”
„EL – Odata ma voi uita in strada de la fereastra si’n ziua aia va ploua, iar jos un barbat nu va reusi sa-si deschida umbrela. Eu voi vedea ca mainile lui sunt mainile tale. Si-atunci o sa-i strig de la fereastra: De ce nu traversezi strada? Acolo pe partea cealalta nu te vei uda. Iar el va spune : „Cum de ma tutuiti?” Nu va cunosc, domnule, va tutuiesc doar mainile!”

Pret bilet: 30 lei

Pe www.iabilet.ro puteti comanda atat bilete electronice, cat si bilete fizice cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact[at]iabilet.ro sau 0741272967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).

Rezervari la contact@teatrulmignon.ro
www.facebook.com/TeatrulMignon

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »