De la Papă la Trump, câinii din New York au pozat în costume la parada de Halloween

fotografie via Associated Press
New York – într-un parc câinii s-au prezentat într-un mod spectaculos, s-a dovedit a fi cea mai mare paradă de câini de Halloween, cu sute de viețuitoare canine supuse dorințelor aiurite ale stăpânilor de a-i vedea în costume de supereroi, dinozauri și Papă.
Mii de spectatori s-au amestectat fără să judece cu cei aproape 400 de participanți patrupezi în jurul unei scene din Parcul-Piață Tompkins din Manhattan. Orice rasă imaginabilă a defilat aranjată una câte una în fața juraților în speranța premiului Best in Show (Cel mai bun din show) la a 25-a paradă anuală, ce strânge bani pentru cursa câinilor din parc.
Premiul a fost câștigat de niște participanți din Dallas, ce au intrat în spiritul Halloween-ului cu o prezentare tematică Day of the Dead (Ziua Morților), susținută de doi Chihuahua și un Yorkishe Terrier. Anul trecut, versiuni câineaști ale lui Rose și Jack din Titanic au obținut titlul.
În acest an au fost tot felul de dinozauri, probabil arătând entuziasmul generat de premiera recentă a filmului Jurassic World, câinii au pozat în aligatori, un dragon, un pescar și personaje din Vrăjitorul din Oz și din Familia Flinstone. Un câine, însoțit de o femeie în straie de măicuță a fost costumat în Papa Francis.

traducere de Casiana Constantin, din The Associated Press

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »