Concertul la care publicul e parte din show din nou la Bucureşti: REGAL VIENEZ pe 18 decembrie la Palatul Naţional al Copiilor

Dacă vă este dor de nemuritoarele valsuri ale lui Strauss, nu pierdeţi spectacolul REGAL VIENEZ, care va avea loc pe 18 decembrie pe scena Palatului Naţional al Copiilor din Bucureşti. Valsurile, dar şi ale secvenţe muzicale bine cunoscute, vor prinde viaţă sub bagheta legendarului dirijor Daniil Zaharov, într-o interpretare care va deborda de pasiune şi culoare.

REGALUL VIENEZ va fi insufleţit de vocea vibrantă a Marinei Raddis – Prim solistă a Operei Naţionale din Chişinău, iar împreună cu EASTERN ROYAL ORCHESTRA va sosi în țara noastră binecunoscutul acordeonist Evgheni Nagruzza, cel ce beneficiază de drepturile de autor acordate personal de Richard Galiano, acordeonistul numarul 1 al lumii.

EASTERN ROYAL ORCHESTRA din Sankt Petersburg revine de mai bine de un deceniu în ţara noastră. Condusă de dirijorul Daniil Zaharov şi de concert maestro Natalia Negruzza din Moscova, orchestra internaţională compusă din 27 de instrumentişti de primă clasă va întreprinde un turneu în marile oraşe europene.

REGALUL VIENEZ este un spectacol foarte iubit, deoarece este genul de eveniment la care publicul devine parte din show. Prin dinamica extraordinară a reprezentaţiei, orchestra cucereşte spectatorii, care se transformă în parte activă a showului, animând cu aplauze furtunoase evoluţia spectacolului.

Dirijorul Daniil Zaharov explică: “publicul din România este incredibil de receptiv. Se întâmplă adesea ca spectatorii să fie cei care dictează tempoul spectacolului, eu nefăcând decât să duc mai departe spre orchestră indiciile lor.”

http://youtu.be/-mSCsMja3Nk
http://youtu.be/hbALzoy8L3w

Biletele se gasesc la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Diverta, in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flaco, Librariile Adevarul si Eminescu si oline pe www.bilete.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.startickets.ro şi www.ticketstore.ro

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »