Skeletonwitch_Poster_East

Skeletonwitch_01

Skeletonwitch_04
SKELETONWITCH revin în România la Cluj Napoca şi Bucureşti.SKELETONWITCH (SUA) revin în Europa în cadrul turneului „Hell’s Has Arrived Over Europe”, turneu care va ajunge şi în România, mai exact, în data de 5 Mai 2015 la Cluj Napoca în clubul Flying Circus Pub, respectiv 6 Mai 2015 la Bucureşti în clubul Colectiv. În cadrul acestui turneu trupa continuă promovarea ultimului album de studio ‘Serpents Unleashed’, lansat în 2013 prin casa de discuri Prosthetic Records.
Biletele pentru ambele evenimente sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi în magazinele Germanos la următoarele preţuri:
– 05.05.2015 – Cluj Napoca, Flying Circus Pub: 25 RON / bilet
– 06.05.2015 – Bucureşti, Club Colectiv: 30 RON / bilet
Alături de Skeletonwitch pe scena cluburilor Flying Circus Pub şi Colectiv vor urca încă două trupe ce urmează să fie anunţate în cel mai scurt timp.
SKELETONWITCH pot fi găsiţi la adresa https://www.facebook.com/skeletonwitchmetal şi au ca şi artişti:
Chance Garnette- Vocals
Nate „N8 Feet Under” Garnette- Guitar
Scott „Scunty D” Hedrick- Guitar
Evan „Loosh” Linger- Bass
Dustin Boltjes- Drums
În cei peste 10 ani de când trupa este activă în scena metal, aceştia au lansat 5 albume de studio, având la active 7 turnee europene , prezente pe scenele celor mai importante festivaluri din Europa (Wacken Open Air, Summer Breeze, Graspop, Tuska etc.) şi câte o prezenţa pe coperta revistelor Terrorizer şi Decibel. Trupa îmbină influenţe black, thrash şi death şi este apreciată pentru showurile live energice şi antrenante.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »