Concert SCORPIONS la Bucuresti: o categorie de bilete sold-out

Mii de fani din tara noastra s-au grabit sa cumpere bilete la concertul celei mai populare trupe din Germania, astfel incat o categorie de bilete pentru show-ul pe care trupa Scorpions il va sustine la Bucuresti pe 14 decembrie 2013 este sold-out, anunta organizatorii, Project Events!

 

Pentru concertul din 14 decembrie de la Romexpo (Pavilion Central) biletele de la Normal Circle au devenit indisponibile, in acest moment ramanand in vanzare doar bilete la categoriile Golden Circle, VIP si Super VIP.

 

Legendele de la Scorpions revin luna aceasta la Bucuresti si pregatesc pentru romani un spectacol nou, grandios! Albumul „Sting In The Tail” a avut un succes extrem de mare, ce a dat nastere unei noi generatii de fani.Dorind sa cucereasca cat mai multi fani din aceasta noua generatie, celebrii artisti au reusit sa se autodepaseasca, urmand sa prezinte fanilor un show impresionant de sunet, lumini, grafica si efecte speciale, imbinate cu elemente pirotehnice de mare efect.

 Tot mai multi fani se grabesc sa-si rezerve un bilet la concertul legedarilor artisti, cele mai cautate categorii fiind Normal Circle – devenita acum indisponibila si Golden Circle – urmatoarea categorie care va fi sold out. Pe langa acestea, fanii mai au la dispozitie bilete cu loc la tribunele VIP si Super VIP.

 Pe 14 Decembrie 2013 trupa Scorpions soseste la Bucuresti pentru un concert de neuitat, ce face parte din „Rock’n Roll Forever Tour 2013”, in deschiderea evenimentului urmand sa concerteze cei de la Trooper! Cea mai renumita si consacrata trupa hard rock/heavy metal din Germania a renuntat la ideea retragerii, declarand ca isi va continua cariera si ca va sustine in continuare concerte, intr-un numar limitat insa. Se pare ca fanii romani sunt printre norocosii care ii vor vedea anul acesta pe greii rock-ului, Romania fiind inclusa pe harta seriei limitate de concerte! „Pe masura ce emotia noastra a crescut, decizia de a nu ne retrage s-a impus treptat in mintile noastre. Una inseamna sa spui „acesta este sfarsitul trupei Scorpions” si alta inseamna sa si faci acest lucru. Albumul nostru „Sting in the Tail” a avut un succes atat de mare, incat o intreaga generatie noua s-a alaturat fanilor nostri. A fost uimitor. E la fel ca atunci cand esti la o petrecere buna si iti vine foarte greu sa cauti usa pentru a pleca„, declara Klaus Meine, solistul trupei germane.

 Cei ce doresc sa-i vada si asculte live pe Klaus Meine, Rudolf Schenker, Matthias Jabs, Pawel Maciwoda si James Kottak trebuie sa stie ca biletele ramase se pot achizitiona din urmatoarele locatii: Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan – Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro sau MYTICKET.ro!

 Preturile biletelor sunt urmatoarele:

– 400 lei (SUPER VIP – bilet cu loc la tribuna centrala)

– 325 lei (VIP – bilet cu loc la tribuna laterala)

– 250 lei (GOLDEN CIRCLE)

– 150 lei (NORMAL CIRCLE) SOLD OUT

~~Concertul „SCORPIONS” va avea loc pe 14 Decembrie 2013 la Bucuresti – Romexpo (Pavilion Central) si este un eveniment organizat de Project Events. Parteneri media: Prima TV, Rock FM, Forbes, Ring, Catavencii, Zile si Nopti, Sunete, VIP, Stop To Shop, Bucharest NihgtLife, Realitatea.net, iConcert.ro, BestMusic.ro, InfoMusic.ro, ADPM.ro, 220.ro, Ziare.com, Orasulm.eu, eComunicate.ro, Metalhead.ro, MaximumRock.ro, LetsRock.ro, RockStage.ro, RockEvent.ro, MetalFan.ro, Rock4u.net, Indoor Media, Reteaua Info-Sanatate, Cocor Media Channel, Carpat Guard, Spard Team, Ciuc. Masina oficiala a evenimentului este oferita de Automobile Bavaria Group.~~

 www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro  

 https://www.youtube.com/watch?v=n4RjJKxsamQ

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »