Concert Richard Clayderman

 

 

Richard Clayderman, cel mai popular pianist al lumii din ultimele decenii, va concerta la București în primăvara anului viitor pentru a-i fermeca pe toți iubitorii muzicii romantice cu charisma și căldura muzicii sale. Îndelung așteptat de publicul bucureștean, concertul Richard Clayderman organizat de Phoenix Entertainment se va desfășura pe scena Sălii Palatului în data de 21 martie alături de orchestra sa, cu care acesta dăruiește reprezentații uimitoare fanilor de pe întreg mapamondul.

Supranumit "Prince of Romance", Richard Clayderman le va oferi romanticilor de toate vârstele aproximativ două ore de reverie, timp în care vor avea șansa de a asculta atât melodiile de succes internațional, precum și piesa “Ballade pour Adeline” cu care a atins pragul vânzărilor record, de peste 20 de milioane de exemplare în numai 38 de țări.
Richard Clayderman este singurul artist francez ale cărui discuri se vând astăzi în număr de 70 milioane de copii în peste 57 de țări. Susține aproape 200 de concerte anual, în săli arhipline. Fenomen unic în istoria Franței, Clayderman este un colecționar de trofee, fiind deținătorul a peste 267 discuri de aur și a nu mai puțin de 70 discuri de platină.

Biletele pentru concertul Richard Clayderman au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate la preț variabil în funcție de categoria de loc, din rețeaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, din librăriile Humanitas și Cărturești, de la Sala Palatului și online prin www.eventim.ro.

 

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »