Concert Dulce Pontes la Sala Palatului din Bucureşti

Duminică, 9 februarie 2014, Dulce Pontes, regina muzicii fado, va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti. Marcel Pavel, cu timbrul său inconfundabil, va fi invitatul special al concertului. Astfel, artistul român şi regina muzicii fado îi vor încânta pe fanii acestui gen muzical într-un eveniment de excepţie.

Dulce Pontes, regina muzicii fado, a cucerit întreaga lume cu albumul “Làgrimas”, unul din cele mai vândute albume din toate timpurile în Portugalia. Materialul include şi piesa “Canção do Mar”, care se regăseşte pe coloana sonoră a producţiei hollywoodiene “Primal Fear”, cu Richard Gere in distribuţie.

O altă realizare din cariera artistei, încununată de elogii, este colaborarea cu legendarul compozitor Ennio Morricone, demarată în 1995 cu albumul “A Brisa do Coração”. Aceasta a continuat odată cu lansarea albumului “Focus” (2003), ce i-a adus solistei un disc de aur în doar 20 de zile.

După ce a concertat pe cele mai mari scene ale lumii, scene precum Royal Albert Hall din Londra, Arena din Verona, Auditoriumul din Roma, Palatul Mazda din Milano, Palatul Congresului din Paris sau International Forum Hall din Tokio, Dulce Pontes revine în Bucureşti, la Sala Palatului.

Marcel Pavel va cânta în duet cu artista portugheză, care în decursul timpului şi-a legat numele de colaborari cu artişti de prestigiu precum José Carreras, Cesária Évora şi Andrea Bocelli. Cu o carieră muzicală de peste 15 ani, Marcel Pavel a mai colaborat cu alte nume reprezentative ale scenei interne şi internaţionale, printre care: Toto Cutugno, Boney M, Smokie sau sopranele Irina Iordăchescu şi Crina Zancu.

Bilete Dulce Pontes la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Dulce Pontes din 9 februarie, de la Sala Palatului din Bucureşti, pot fi achiziţionate la mai multe cateogorii de preţ, în funcţie de poziţionarea în sală.

Categorie Preţ
Categoria 1 150 lei
Categoria 2 100 lei
Categoria 3 50 lei
Biletele se găsesc în magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librăriile Adevărul şi Eminescu, la Palatul Naţional al Copiilor, în oficiile Poştei Române şi în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos şi Diverta, dar şi online pe www.biletoo.ro, www.bilete.ro şi www.myticket.ro.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »