Claudia, fata cu instinct perfect

E gura de aer proaspăt și fiorul pe care-l simt cel mai viu. Câteodata e tratamentul prescris să mă trateze, iar când râde, mă vindecă deja. E umărul și piciorul, gândul și mintea, floarea-soarelui și vinul. Dacă-mi ceri să-ți definesc iubirea, ți-o voi prezenta pe prietena mea, Claudia.

Când zâmbește se întâmplă ceva că… buzele se împletesc pe dinții albi și cântă la harpă. ,,O iubește bărbații”, e firesc, că e frumoasă, dar și toată lumea pentru că emană viață. Prin toți porii. Iubesc zilele petrecute cu ea, e ca și când după furtună vine doar soare. Claudia, oamenii acesția te vor cunoaște prin mine, promit să dau tot ce-i mai bun.

S-a îndreptat către domeniul comunicării, Claudia este stundentă în anul 2 la Comunicare și Relații Publice, iar când vrea să spună ceva știi că e studentă acolo. E cea mai activă persoană pe care o cunosc, îmbină extazul cu agonia într-un mod filosofic, neînțeles, iar când e supărată, e și mai veselă. O să vedeți echilibrul în haos, depresia în fericire, perfectul în imperfect. Veți vedea, după răspunsuri.

Fotografie cu Roxana, autoarea (stânga) şi Claudia (dreapta)
Fotografie cu Roxana, autoarea (stânga) şi Claudia (dreapta)

Roxana: Claudia, crezi în dragostea adevărată?

Claudia: Dragoste adevărată…ciudat concept pentru mulți. Sincer pentru mine dragostea adevarata există și nu pentru că am întâlnit-o eu personal ci pentru că o văd în fiecare zi sub diferite forme.

R: Care e secretul pentru o viață fericită?

C: Secretul e să privești totul cu pozitivitate deoarece primești tot timpul tot ceea ce dăruiești și cel mai important e să-ți dorești ceva cu adevărat, să găsești ceea ce iubesti și să lași acel lucru să te „ucidă”.

R: Prietenii? Ai nevoie de ei ca să ai ca să fii fericită?

C: Să ai un umăr pe care să plângi nu e un răspuns complet. Cred ca să împărtășești fericirile vieții cu un tovarș e un lucru minunat.

R: Când spui ,,copilărie” la ce te gândești?

C: Acasă – locul care mă face cea mai fericită. Și nu doar asta, mă gândesc la simplitate și fericire în lucruri mici, viața fără griji.

R: Dacă ar fi să pleci undeva acum unde ai pleca?

C: E chiar greu sa răspund….pfff. Aș pleca undeva unde e aer curat, să pot sa ma așez pe un deal cu iarba verde să pot să privesc cerul albastru, undeva departe de oraș și luminile lui.

Pentru fata cu instinct perfect care are răspuns la toate întrebările. Și… știu că nu sunt singura care-ți spune cât de fermecătoare ești, dar sunt sigură că sunt unica care contează.

Interviu scris de Pădurean Roxana- îndrăgostită de oamenii precum Claudia, fiți ca ea!

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »