Ceainaria Tea House cauta voluntari

 

 

Internship gratuit

Se cauta: grafician, blogger, asistent manager & PR, curator/ organizator evenimente si designer 2 D si 3 D

 

Ai cunostinte/ experienta/ studii in unul din domeniile de mai sus?

Esti student si ai nevoie de practica?

Vrei sa te perfectionezi si sa faci practica pentru o ceainarie din Bucuresti? Si asta online, fara sa fie nevoie sa mergi la sediu, zilnic?

Vrei ceva nou si util in viata ta?

Un internship la ceainaria Tea House este solutia.

            Cine suntem?

Tea House este o ceainarie cu totul aparte, definindu-se drept o oaza de liniste si regasire spirituala. Aromele intense de ceai si de mirodenii  intampina din pragul usii. Culorile calde si lumina difuza din interior rimeaza cu aburii misteriosi de licori orientale.

Povestea noastra incepe in  2010, cand din dorinta de a crea un spatiu primitor , linistit si relaxant, am lansat ceainaria Tea House, inspirandu-ne din traditia de secole a ceremoniei ceaiului din spatial asiatic.

Am dorit sa oferim o alternativa cultural-artistica si de divertisment intr-un Bucuresti tot mai agasant si…credem noi ca am reusit acest lucru, dovada in acest sens fiind faptul ca nu stim sa existe clienti nemultumiti la Tea House. Mai mult decat atat, vizitatorii Tea House nu sunt doar clienti, ne-au devenit cu totii prieteni de-a lungul timpului. Astfel, putem spune ca in acesti doi ani de existenta a ceainariei, am reusit sa cream o comunitate Tea House pe care speram sa o dezvoltam alaturi de voi.

Credem ca impreuna, putem face lumea mai frumoasa.

 

            Ce cautam?

·       Grafician – stapanesti Adobe Photoshop, Adobe Illustrator sau Adobe Indesign sau Corel Draw?

Avem nevoie de tine, ai nevoie de noi!

·        blogger – Stii sa urci continut pe blog? Ai avut/ ai blog(uri) de success? Stii cum sa faci un blog interactiv, atragand multi vizitatori?

Avem nevoie de tine, ai nevoie de noi!

·       curator/ organizator evenimente – Ai organizat evenimente? Stii sa faci conceptual unui eveniment, sa obtii sponsorizari pentru eveniment, ai contacte cu presa si stii sa atragi vizitatori la evenimente?

·       Avem nevoie de tine, ai nevoie de noi!

·        asistent manager & PR – stii strategii de marketing, stii sa vinzi si sa prezinti orice produs? Te descurci foarte bine la realizarea de parteneriate si parteneriate media si la obtinerea de bartere? Stii strategii de marketing pe care sa le dezvolti in cadrul retelelor de socializare? Stapanesti foarte bine suita Microsoft Office? Stii sa faci prezentari dinamice si captivante?

Avem nevoie de tine, ai nevoie de noi!

·       designer 2 D si 3 D – Stapanesti unul din programele 3 D Max, Macromedia Flash, Maya etc? Stii sa creezi gifuri animate, jocuri, filme-concept si filme de prezentare pentru produse?

Avem nevoie de tine, ai nevoie de noi!

 

            Ce oferim?

Oferim posibilitatea de a te forma si de a deveni cunoscut prin ceea ce faci, de a invata si de a acumula experienta.

La finalul perioadei de practica, oferim adeverinta de practica si recomandare.

 

Te asteptam sa fii voluntar in cadrul ceainariei Tea House.

Trimite cv-ul tau si scrie-ne pe scurt ce asteptari ai si de ce vrei sa urmezi acest internship la noi la adresa ceainariateahouse@gmail.com si poti face parte din echipa noastra.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »