BEATLES’N’JAZZ, cu invitat special Cornel Ilie(Vunk), în concert la TRIBUTE

25 februarie, de la ora 21.00
jazz syndicate afis web
JAZZ SYNDICATE LIVE SESSIONS, în colaborare cu binecunoscutul club TRIBUTE, lansează o serie de super concerte de jazz, în fiecare miercuri, la obișnuita locație din Calea Victoriei 118.
Concertul inaugural, care îl are ca invitat de excepție pe CORNEL ILIE de la VUNK, prezintă mult aclamatul proiect BEATLES’N’JAZZ.

În anii ’60, muzica The Beatles era pe cât de respectată, pe atât de populară. În timp ce The Fab Four ca grup împingeau granițele muzicii rock și stabileau standardele pentru decadele ce aveau să urmeze, fiecare membru în parte își juca propriul rol revoluționar.

Pe măsură ce muzica The Beatles creștea în complexitate, tot mai mulți muzicieni de jazz au fost atrași de a explora aceste compoziții extraordinare, melodii superbe, armonii parcă divine, de o neconvențională complexitate armonică și metrică. Muzica The Beatles este cu adevărat fără vârstă, așa cum o demonstrează interesul pentru song book-ul lor a noi și noi generații de muzicieni de jazz și nu numai.

Despre BEATLES’N’JAZZ

Cu siguranță una dintre cele mai fermecătoare apariții și voci ale scenei de jazz românești a ultimilor ani, Viorica Pintilie împreună cu binecunoscutul Cornel Ilie, vocalist al nu mai puțin celebre trupe VUNK și asistați de cinci dintre cei mai talentați reprezentanți ai noului val de instrumentiști de jazz din România.

Reuniți sub deja consacrata titulatură CANTALOOP, aceștia vor explora într-o manieră jazzistica non-conformistă celebrele hituri Beatles.

Hey Jude, Yesterday, Yellow Submarine, All You Need is Love, Lady Madonna si multe altele vor fi interpretate alături de saxofonistul Costin Roșu, discipol al legendarului Dan Mândrilă, considerat cel mai bun saxofonist român din toate timpurile, basistul Adrian Flautistu, muzician de calibru, prezent în formule alături de Johnny Răducanu, Mircea Tiberian, Garbis Dedeian și mulți alții, și Ștefan Benedict, rafinat baterist, de o impresionantă sensibilitate. Acestora se alătură Alex Borșan, pianist experimentat, rodat într-un număr impresionant de colaborari celebre, și – nu în ultimul rând – probabil cel mai talentat reprezentant al noii generații de Jazzmani de dincolo de Prut, chitaristul Liviu Negru.

În urmă cu exact 50 de ani, celebrii britanici de la Beatles cucereau America, printr-o apariție legendară la The Ed Sullivan Show, schimbând pentru totdeauna istoria muzicii și a show business-ului. Pe 25 Februarie 2015, găzduiți de celebrul club bucureștean Tribute, cei șapte admirabili muzicieni de la Cantaloop & Co., care au inclus în setlistul lor noi hituri față de showrile anterioare, promit o seară memorabilă cu BEATLES’N’JAZZ!

Recomandat de MagicFM.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »