AURA – a aratat ce inseamna “Rock Chick” intr-un show incendiar la Silver Church

AURA – a arătat ce înseamnă “Rock Chick” într-un show incendiar la Silver Church

                     

Pe 20 martie la Silver Church AURA a demonstrat ce înseamnă să fii “The Rock Chick”, într-un concert exploziv ce a avut toate ingredientele unui show de zile mari.

Alexandru Paraschiv photography
Alexandru Paraschiv photography

Într-un spectacol de aproape 3 ore AURA a arătat toate feţele unei Rock Chick: a fost demonic de provocatoare “Delir,” şi angelică pe parcursul piesei “Aura.” Apoi şi-a arătat faţa de “bikeriţă,” cu o intrare în scenă demnă de o paradă moto şi a făcut publicul să viseze la libertate pe acordurile piesei “Îngeri pe motoare,” apoi a stăpânit sala din postura de “Şerif Stelar”.

Manu Savu, prezenţă selectă şi rară în lumina reflectoarelor, a venit pe scenă pentru memorabila “All Along The Watchower,” din repertoriul lui Jimmy Hendrix. Sala a vibrat şi când Aura şi Coiotu’ de la Trooper au cântat în duet celebra “If I Close My Eyes Forever,” lansată de Ozzy Osbourne & Lita Ford.

Dacă Balaurul (chitaristul Trooper) a venit pe scenă şi a făcut senzaţie pe solo-ul din piesa “Un nou început,”  Daniel, de la The Rock, a ajutat-o pe Aura să spună “Stop”. Publicul şi-a dorit în continuare rock, şi a avut parte de un solo răsunător de tobe, alături de Răzvan Stăicuţ şi John (Trooper).

AURA reamintit tuturor ce înseamnă dârzenia spiritului românesc cu piesa “Suflet de Lup,” dar şi ce înseamnă voia bună cu “Hop şi-aşa”.

Finalul i-a reunit pe scenă pe toţi cei prezenţi:  AURA, Manu Savu – producătorul albumului “The Rock Chick”, Coiotu, Balaurul şi John de la Trooper şi Daniel de la The Rock au pornit pe “Highway To Hell” punând punct festinului rock sub o ploaie de artificii şi confetii.

De la excelenta prestaţie a trupei până la invitaţii de top, de la motoare la flăcări, artificii şi confeti, de la conceptul elaborat al serii până la materializarea acestuia în cel mai mic detaliu AURA a arătat că este “a badass girl,” cu prezenţă scenică puternică şi voce pe măsură, cu un cuvânt de spus pe scena rock din România

DSC_0152 DSC_0098 DSC_0127-2 DSC_0153 DSC_0169 DSC_0183 DSC_0215 DSC_0242 DSC_0249 DSC_0326 DSC_0328 DSC_0339 DSC_0341 DSC_0589 DSC_0680 DSC_0762 DSC_0890 DSC_0979

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »