Atelier de scriere creativă SF & Fantasy cu Michael Haulică și Oliviu Crâznic

Afis - Atelier SF & F

Revista de Povestiri și bookblog.ro dau strigare pentru toți pasionații de SF & Fantasy. Vrei să te apuci de scris? Sau poate faci asta deja? Ai vrea să ai certitudinea publicării? Ești încântat să cunoști nume consacrate din SF-ul românesc?

În perioada 15 octombrie – 26 noiembrie i-am reunit pentru tine pe câțiva dintre maeștrii genului SF & Fantasy pentru a-ți împărtăși din experiența lor. De ce un atelier dedicat SF & Fantasy? Pentru că nicăieri nu ai nevoie de mai multă imaginație și totodată de credibilitate atunci când vrei să creezi noi lumi. Să nu uităm nici că tehnica literară contează, de aceea vei participa la discuții despre structură, personaje, dialog, ritm și dozaj, fluența scriiturii și câte și mai câte.

La finalul cursului, proza ta bine finisată și aranjata va fi publicată într-o antologie de texte SF & Fantasy la Editura Millenium Books. Cu alte cuvinte, după acest curs ești autor debutat și publicat!
Înscrierile la curs sunt deschise până pe data de 13 octombrie. Pentru a participa, trimite-ne motivația ta pe adresa: simina[at]revistadepovestiri[punct]ro. Numărul de locuri este limitat la 15.

Profesorii tăi de scriere creativă în SF & Fantasy vor fi Michael Haulică, Florin Pîtea, Oliviu Crâznic și Marian Coman. Cursul se va ține într-un loc central din București, costă 600 de lei și cuprinde 12 întâlniri, câte două pe săptămână.

Mai multe detalii despre atelier la adresa revistadepovestiri/atelierSFF și Event pe Facebook

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »