Arstidir se alatura concertului Solstafir si Myrkur de pe 5 Decembrie din Quantic

Arstidir, formatia islandeza de Indie-folk rock se alatura concertului sustinut de Solstafir si Myrkur pe 5 Decembrie in Quantic din Bucuresti.

Bazele Arstidir au fost puse in 2008, in Reykjavik, ca un trio format din Daniel Auousson, Gunnar Mar Jakobsson si Ragnar Olafsson. Ulterior s-au alaturat si Jonas Jensson si Jon Elisson.

Pana acum artistii au lansat 4 materiale de studio Arstidir, Svefns og voku skil, Hvel, iar pentru ultimul dintre ele, Verloren Verleden, colaborand cu Anneke van Giersbergen.

In momentul de fata, Arstidir este format din Daniel Audunsson (chitara si voce), Gunnar Mar Jakobsson (chitara, chitara bariton si voce) Karl James Pestka (vioara, viola si voce) si Ragnar Olafsson (pian, chitara bariton si voce)

Pentru concertul Solstafir, Myrkur si Arstidir biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

– EARLYBIRD: 59 Lei Acces General, 85 Lei Golden Circle, in faa scenei – primele 200 de bilete
– PRESALE : 69 Lei Acces General, 99 Lei Golden Circle, in faa scenei – pana pe 5 decembrie
– LA INTRARE: 80 Lei Acces General, 110 Lei Golden Circle, in faa scenei – in limita biletelor disponibile

Sunt in vanzare doar 300 de bilete Golden Circle si 500 Acces General. Zona Golden Circle este delimitata iar accesul in ea se face doar pe baza de braara (pe care o primii la intrare)

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »