Arhefanii Expoziție de Paolo Tait 30 ianuarie – 2 martie 2014, Sala Foaier Muzeul Național al Țăranului Român

Muzeul Național al Țăranului Român, Muzeul Țării Crișurilor și Consulatul Onorific al României pentru Trentino – Alto Adige vă invită în ziua de joi, 30 ianuarie 2014, ora 18.00, la Sala Foaier, la vernisajul expoziției Arhefanii, a artistului italian Paolo Tait.

 

Paolo TAIT s-a născut în 1952, în Mezzolombardo din regiunea Trentino-Alto Adige/Südtirol, în nordul Italiei.

 A deschis numeroase expoziții personale și de grup în Italia, Germania și Danemarca, iar în România, a mai expus la Muzeul Ţării Crișurilor, în anul 2007. În 2011, a reprezentat Italia la a 54-a ediție a Bienalei de la Veneția.

 Lucrările lui Paolo Tait sunt grandioase, tulburătoare și frumoase. Sunt fructul unei gândiri libere și puternice care nu face compromisuri cu ceea ce există deja sau a existat ca formă consacrată în timp. Pentru el, creativitatea începe acolo unde se stinge lumina zilei simplă și socială, unde pădurea tace și se strecoară în muta penumbră a tufișurilor.

Paolo Tait de Vittoria Coen

 Expoziția este organizată sub patronajul Ambasadei Italiei în România, al Ambasadei României în Italia, al Consulatului General al României din Milano, al Regiunii Autonome Trentino-Alto Adige/Südtirol, al Provinciei Autonome Trento și al Primăriei din Mezzolombardo (TN).

 Expoziția va putea fi vizitată până în ziua de 2 martie 2014, de marți până duminică, între orele 10.00 și 18.00.

 Sponsori: Informatica Bancaria Trentina, Tassullo Materiali, Ercamedia și Fondazione San Vigilio.

 

 

Progetto di Allestimento:

Studio 

Architettura Atto d’Amore

Luca Valentini architetto

http://www.studioxarchitettura.it/

 

 

Parteneri media ai MNȚR: Radio România, Radio România Actualități, Radio România Cultural, Radio România Internațional, Radio România București fm, RFI, Zeppelin, Igloo, Arhitext, Arhitectura, Observator cultural, Cultura, BeWhere!, TV City, LiterNet.ro, Hot News, webpr.ro, 24Fun, Port.ro, b365.ro, onlinegallery.ro, modernism.ro, www.ArtClue.net, www.artline.ro, www.artout.ro, www.artactmagazine.ro, www.decosieco.ro, www.daciccool.ro, www.inparc.ro,  getlokal.ro, semnebune.ro, www.cooperativaurbana.ro, www.cooperativatraditionala.ro, www.gratuitor.ro, www.comunicatedepresa.ro, Terra Magazin, www.meidaiq.ro.

 

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »