Apel voluntariat la Noaptea Muzeelor

       Te intereseaza ce se mai intampla in cultura si esti dispus sa aloci timp liber pana pe 15 mai? Atunci inscrie-te voluntar la organizarea Noptii Muzeelor 2011! Acest eveniment de succes care se va desfasura pe 14 mai se afla deja la a saptea editie si este sarbatorit de aproximativ 3 000 de muzee din Europa.

 

 

 

      RNMR (Reteaua Nationala a Muzeelor din Romania), te invita sa ii ajuti la promovarea Noptii Muzeelor 2011: sa prelucrati impreuna informatiile care se posteaza pe site-ul evenimentului, sa traduceti in limba engleza textele, sa concepeti anunturi atractive pentru public, sa distribuiti vestea in cat mai multe locuri (internet, mass-media si outdoor). Si unele muzee au nevoie de ajutorul tau pentru a intampina nenumaratii vizitatori din aceasta noapte speciala, pentru a oferi informatii despre obiectele expuse si pentru a participa la protejarea patrimoniului valoros pe care il detin.

      De exemplu, Muzeul Aviatiei din Bucuresti asteapta 4 voluntari care sa-i ajute cu organizarea. Evident, cei mai potriviti ar fi studentii la Facultatea de Constructii Aerospatiale, dar sunt bineveniti si studenti la o facultate cu profil tehnic care sa nu fie straini de aeronautica. Iar Muzeul de Istorie Sighisoara are nevoie tot de 4 voluntari. Acestia pot ajuta la indrumarea vizitatorilor si la protejarea obiectelor. Se cauta persoane comunicative si organizate, deoarece vor dialoga cu publicul. Si la Muzeul Judetean Botosani sunt asteptati 6 voluntari pentru activitatile de promovare a evenimentului, dar si pentru indrumarea vizitatorilor in timpul desfasurarii actiunilor. Nu trebuie decat sa fie plini de entuziasm si sa doreasca sa se implice intr-un proiect important pentru comunitate.

Interesat? Trimite cat mai curand o scurta scrisoare de intentie si un mini-CV la adresa angelica@globalmindscape.ro, precizand ce anume te intereseaza, din ce oras esti si cate ore esti disponibil. Dar nu mai tarziu de 30 aprilie 2011! Numele tau va aparea pe site-ul Noptii Muzeelor, la o sectiune special dedicata voluntarilor.

 

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »