ANUNT MASTER “PEISAJ SI TERITORIU” 2011 -2012

 

ANUNT MASTER “PEISAJ SI TERITORIU” 2011 -2012

In anul universitar 2011 – 2012, Universitatea de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” Bucuresti, Facultatea de Urbanism, prin Sectia Amenajarea si Planificarea Peisajului, organizeaza concurs de admitere pentru Masterul “PEISAJ SI TERITORIU”.

Se pot inscrie la master licentiatii in urbanism (240 credite), licentiatii in alte domenii interesate (180 sau 240 credite)precum si absolventii cu diploma ai formatiei in urbanism (300 credite) si ai formatiei in arhitectura (360 credite), in conformitate cu conditiile regulamentului de admitere.

Regulamentul, detaliile si continutul programei, precum si celelalte programe masterale organizate de Facultatea de Urbansim, se gasesc la 
          http://www.uauim.ro/facultati/urbanism/mpt/

Inscrierea va avea loc in perioada Admiterea va avea loc in perioada 24-26 septembrie 2011.

Programul de doi ani al Masterului “PEISAJ SI TERITORIU”, se adreseaza nu numai absolventilor de peisagistica, urbanism, arhitectura, arte, ci si urmatoarelor categorii de absolventi:

  • sociologie – ptr cei cei interesati de problematica sociologiei urbane

  • psihologie – ptr cei interesati de problematica psihologiei spatiului construit/peisajului antropic sau natural

  • drept – ptr cei interesati de problematica dreptului urban

  • management, marketing – ptr cei interesati de problematica managementului urban

  • constructii, geografie – ptr cei interesati de problematica urbana, a amenajarii teritoriului, a mediului natural si construit, la nivelul micro, mezzo si al macropeisajului

  • horticultura – ptr cei interesati de problematica peisagisticii (la nivel micro si macroteritorial, peisaj cultural, peisaj natural si peisaj antropic, etc)

  • silvicultura – ptr cei interesati de problematica rezervatiilor si a zonelor protejate, protectia si restaurarea patrimoniului natural, etc

  • economia mediului, stiinte politice si administratie publica – ptr cei interesati de problematica urbana, a amenajarii teritoriului, a mediului natural si construit, la nivelul micro, mezzo si al macropeisajului

  • istorie, antropologie, etnografie – ptr cei cei interesati de problematica istoriei si antropologiei urbane, a evolutiei si protejarii patrimoniului natural si antropic, precum si a peisajului cultural

  • jurnalistica, litere, comunicare – ptr cei interesati de problematica actuala urbana (spatiu public, peisagistica, mediu si spatii verzi, peisaj si teritoriu)

Dorinta noastra este de a forma absolventi din diferite domenii, conexe arhitecturii, urbanismului si peisagisticii, astfel incat sa se poata forma echipe multidisciplinare pentru cercetari si proiecte europene.

Subiectele propuse pe una din temele afisate, trebuie comentate din perspectiva profesiei in care este licentiat candidatul.

 

Informatii la Secretariatul Facultatii de Urbanism (tel. 021/3077180 sau 021/3077183) sau la Coordonatorul Sectiei Amenajarea si Planificarea Peisajului: conf. dr. arh. Cerasella Craciun (0723 254 204, cerasellacraciun@gmail.com , www.cerasellacraciun.ro)

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »