Alexandru Gavan, cel care creeaza dintr-o simpla bucata de hartie, o intreaga poveste

 

Alexandru Gavan, cel care creeaza dintr-o simpla bucata de hartie, o intreaga poveste

 

S-a lansat blogul personal al lui Alexandru Gavan, un blog care prezinta proiectele lui de origami: http://alexandrugavan.wordpress.com/

Pana aici, nimic uluitor. Un alt blog aparut, un alt artist origami care iese la rampa.

Sigur ca arta origami este veche de secole si ca lumea e plina de artisti origami care creeaza minuni din hartie sau din alte materiale.

            Dar nu sunt multi artisti de origami pe care sa ii cunoastem personal. Si nu sunt multi artisti origami care sa creeze povesti cu atat de multa bucurie si seninatate, cum reuseste Alexandru Gavan.

Pentru el, fiecare foaie de hartie este o sursa pentru un nou joc, pentru o noua bucurie.

Si bucuria aceasta intr-adevar exista. Este destul sa vedeti cum ii lucesc ochii de voiosie cand vorbeste despre piesele sale de origami, cand se afla langa ele, cand finalizeaza proiecte de origami sau cand are ocazia sa invete copii…sau copii mai mari, (pentru Alex, exista copii si copii mai mari, nu adulti!) cate ceva din tainele acestei arte care necesita atat de multa atentie, indemanare, ingenuozitate si imaginatie.

            Puteti vedea portofoliul de origami al lui Alex aici: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=exD0RhGjEFk.

 

 

 

 

 

Mai mult decat atat, din noiembrie, Alex va sustine un curs de origami pentru copiii de toate varstele (asadar, inclusiv pentru adulti).  Este o sansa pentru a te distra, a te relaxa, a te juca, a invata ceva nou: origami.

Despre cursul de origami puteti afla mai multe de pe blogul sau: http://alexandrugavan.wordpress.com/2012/10/16/atelier-de-origami-pentru-cei-mici-si-cei-mari/.

Inscrieti-va daca doriti o experienta de neuitat!

               Pe Alexandru Gavan il puteti contacta pe Alex pe blog sau pe pagina sa de facebook:  http://www.facebook.com/pages/Alexandru-Gavan/188658834603118?ref=ts&fref=ts

 

Laura Lucia Mihalca

Promotor cultural-artistic

 

Print Friendly, PDF & Email

0 thoughts on “Alexandru Gavan, cel care creeaza dintr-o simpla bucata de hartie, o intreaga poveste

  1. Salutare!
    Felicitari Alexandru pentru ca incerci sa dezvolti si sa promovezi arta origami.
    Eu am fost un pic dezamagita de expozitie; am crezut in primul rand ca vor fi mai multe exponate (atat origami pur cat si kusudame) si poate chiar modele noi si de ce nu, un mic atelier demonstrativ.
    Mult noroc in continuare la impaturit hartia si asteptam o noua expozitie cat de curand! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »