A’ Design Award and Competition 2013

Bucureşti, 20 septembrie 2013

Recunoaştere internaţională şi promovare gratuită pentru arhitecţi şi designeri din toate domeniile de creaţie
A’ Design Award and Competition 2013 – deschis înscrierilor până pe 30 septembrie

A’ Design Award and Competition, cea mai mare competiţie de design din lume, în cadrul căreia se acordă premii pentru cel mai bun design, concepte de design, produse şi servicii, este încă deschisă pentru înscrieri până pe 30 septembrie 2013.

Arhitecţii şi designerii din toate domeniile de creaţie îşi pot înscrie lucrările originale pe http://www.premiulpentrudesign.com//#register. Pe lângă prestigiosul trofeu A’ design, câştigătorii beneficiază gratuit de o expoziţia fizică şi virtuală a proiectelor, includerea în anuarul competiţiei – oferit gratuit reprezentanţilor de presă acreditaţi şi companiilor de profil, precum şi de o amplă campanie de PR şi de servicii de consultanţă şi mediere în design.

A’ Design Award and Competition este un concurs anual de design care premiază cei mai buni designeri, arhitecţi şi companii de design de pretutindeni pentru a le oferi publicitate, faimă şi recunoaştere. Distincţiile sunt acordate într-o gamă largă de categorii variind de la design industrial la arhitectură. În fiecare an, proiecte care se concentrează pe inovaţie, tehnologie, design şi creativitate sunt evaluate de către un juriu de 50 de persoane format din cadre universitare, specialişti şi reprezentanţi ai mass media.

Jurizarea preliminară gratuită

Toate proiectele înregistrate pe site vor fi evaluate gratuit de către A’ Design Award & Competition şi vor fi notate cu puncte între 0 (slab) şi 10 (foarte bun). Procesul de evaluare preliminară durează maxim 72 de ore.

Unul din membrii juriului preliminar va verifica proiectele şi va propune soluţii de îmbunătăţire a prezentării. Proiectul va fi aprobat sau respins, iar dacă este aprobat, creatorul acestuia trebuie să respecte modificările solicitate înainte de nominalizarea proiectului.

Câştigătorii vor fi anunţaţi pe 14 aprilie 2014. A’ Award & Competition organizează o noapte unică de gală şi o ceremonie de premiere în apropierea Como Lake din Italia pentru designerii câştigători.

99 de categorii pentru înscrierea şi premierea proiectelor
Printre cele mai populare categorii, cu cei mai mulţi participanţi, prin urmare cel mai greu de câştigat, se numără:
1. Arhitectură, construcţii şi proiectare de structură
2. Mobilier şi obiecte decorative
3. Spaţiul interior şi expoziţii
4. Grafică şi design vizual
5. Ambalaj
6. Dispozitive digitale şi electronice
7. Produse de iluminat
8. Bijuterii, ochelari şi ceasuri
9. Jocuri şi jucării
10. Mobilier de baie şi obiecte sanitare
11. Materiale de construcţii, elemente de construcţie, structuri şi sisteme
12. Instrumente ştiinţifice, medicale şi aparate de cercetare/proiectare
13. Autovehicule
14. Interfaţă şi interacţiune

Pentru a vedea lista completă a categoriilor, vizitaţi http://www.whatisadesignaward.com/categories.html#designawards

Pentru a vedea şi publica imagini ale proiectelor câştigătoare ale ediţiilor anterioare la diverse categorii, vizitaţi http://awardeddesigns.com/

A’ Design – marcă a excelenţei şi a succesului

Titlul de câştigator al unui premiu A’ Design este o marcă a excelenţei în design, recunoscută la nivel internaţional, care atrage atenţia profesioniştilor din domeniile conexe.

Obiectivul principal al A’ Design Award and Competition este de a promova lucrările şi activitatea participanţilor premiaţi – arhitecţi, designeri, ingineri şi companii – prin campanii personalizate de publicitate şi prin conectarea acestora cu jucătorii-cheie ai industriei, cu scopul de a contribui la dezvoltarea ideilor inovatoare şi excepţionale, indiferent de stadiul acestora (prototip sau finalizat).

A’ Design Award and Competition îşi doreşte să canalizeze atenţia presei, a criticilor din domeniul designului, distribuitorilor şi a cumpărătorilor către câştigătorii premiilor.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi:
www.adesignaward.com
http://www.whatisadesignaward.com
http://www.premiulpentrudesign.com/

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »