Haosoleum – Alternosfera

Din când în când e bine să mai mergi și la un concert Alternosfera așa că am mers să vedem chiar lansarea noului album Alternosfera și am intrat în Haosoleum.

Știm cu toții melodiile de renume, care nu au lipsit nici în această seară ( Orașul 511, Ploile nu vin, Flori de Mai, Închisoare Albă, Wamintirile, Femeia Nordică și încă multe altele). Știm că Alternosfera are un public dedicat, care umple Arenele Romane și cântă și aplaudă și își cheamă formația înapoi la bis în urale cum mulți „mai mari „și-ar dori și totuși nu prind. Ce am învățat azi cu toții, sau poate ne-am reamintit, este că Alternosfera este o formație mare. O formație care vine cu concepte noi, care știe să își țină publicul aproape și să le arate ce vor.

Să nu uităm că acesta nu e un concert oarecare, ci lansarea unui nou album, ceva ce poate fi un moment de referință. Ca să intrăm in Haosoleum, am fost ajutați de 5 ecrane pe care aveam proiecții de videouri, animații care să însoțească muzica. Între melodii ne aduceam aminte unde eram: #Alternosfera #Haosoleum. Show-ul de lumini a fost ceva cu adevărat aparte. Câteodată poate prea mult și izbitor pentru ochii noștri. Cu toate astea, cu prezența scenică, cu melodiile, pot spune că e un show mare, un show cum ar trebui să fie.

Sunt curioasă cum va evolua albumul acesta. Sigur merită ascultat, merită analizat, merită văzut ce vrem să avem în setlist ani de-acum.

Nu pot să închei decât prin a reaminti ce reacție explozivă a avut publicul, câtă dedicare în acel sfârșit de concert, o încununare pentru băieții care au dat ce-aveau mai bun. Așa reactie mai rar vezi. Alternosfera. Haoloseum.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »