Doar o săptămână până la seara de prog din Quantic alături de Poem (GR), Until Rain (GR) și Taine (RO)!

Doar o săptămână până la seara de prog din Quantic alături de Poem (GR), Until Rain (GR) și Taine (RO)!

             Vineri, 12 mai, ne întâlnim cu toții la o seară de prog în club Quantic din București, pe scena căruia vor urca cele două trupe grecești de progressive metal POEM și UNTIL RAIN, cărora li se vor alătura bucureștenii de la TAINE!

Ultimele bilete pot fi achiziționate de pe www.ambilet.ro la prețul de 29 lei, urmând ca apoi să coste 39 lei, respectiv 45 lei în seara evenimentului.

Event: A Prog Night with POEM / UNTIL RAIN / TAINE – Quantic

POEM

Fondată în anul 2006, POEM este o trupă originală din Atena, Grecia, a cărei stil poate fi clasificat atât progressive, cât și alternative rock, cu nunanțe de alternative metal.

De-a lungul timpului, trupa a concertat alături de nume cunoscute, precum Ozzy Osbourne, Opeth, Pain of Salvation, Paradise Lost, Burst, Mekong Delta, Cilice, Leprous și mulți alții, concertând atât în Grecia, cât și în multe alte țări Europene, printre care și România (Rockstadt Extreme Fest).

Poem are la activ două albume, „The Great Secret Show” (2009) și „Skein Syndrome”, lansat în martie 2016, aflându-se în prezent în plin turneu european.

Link Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=Sb5Rj6b4rTg

UNTIL RAIN

Cu un mix de elemente de prog, melodic și experimental metal, UNTIL RAIN este o trupă formată în anul 2008 în Thessaloniki, Grecia, ce are la activ trei materiale discografice, „The Reign Of Dreams” (2009) „Pandemic” (EP, 2011), “Anthem to Creation” (2013).

În perioada 2015-2016, Until Rain a cântat la mai multe festivaluri printre care Prog Power Europe (Netherlands) și Metal Over Malta (Malta), terminând înregistrările pentru cel de-al patrulea album al trupei – „INURE”, care tocmai a fost lansat în luna aprilie a acestui an.

Link Youtube: https://www.youtube.com/watch?list=PL8a8cutYP7fpsrhXxgsp8nhLHuPwJFvY8&v=egJdTtnC6nQ

 

TAINE

În 2016, Taine a lansat primele 3 single-uri de pe noul album, cel mai recent fiind „The World Does Not Change”. Trupa va avea un setlist plin de noutăți, dar nu vor lipsi piese de referință din fiecare perioada a grupului ce activează din 1993.
Anul 2017 va aduce, așadar, albumul nou, într-o formulă nouă, dovedind că Taine reușește de fiecare dată să se reinventeze și să lanseze piese de calitate. În vara acestui an îi puteți vedea pe cei de la Taine cântând și în cadrul festivalului Rockstadt Extreme Fest – 10 august

Fiți cu ochii pe pagina oficială de facebook pentru noutăți legate de concerte, merch și release-uri noi: https://www.facebook.com/taineband/

Link Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=vabYUXVgLEA

Eveniment organizat de Promusic Events & Maximum Rock

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »